Castanyada

El passat dijous 30 d’octubre vam celebrar la Castanyada a l’escola. Els alumnes de 6è es van disfressar de castanyers i castanyeres i van ser ells mateixos els encarregats de repartir les castanyes als seus companys i companyes durant la tarda. Vam comptar amb la col·laboració d’un grup de mares i pares que ens van ajudar a torrar-les. Vam estar jugant a diversos jocs acompanyats del gegant Manotes i de la música pròpia d’aquest dia, tant de les cançons més tradicionals com alguna de més actual. Un any més, el pati de l’escola es va omplir de castanyes, festa i tradició.

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS ESCOLARS, Festes i tradicions, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *