Setmana de la ciència

Educació Infantil

         

Cicle Inicial

Cicle Mitjà i Superior

-.

Del 13 al 22 de novembre es va celebrar a Catalunya la 20a Setmana de la Ciència. Es van realitzar, arreu del nostre territori, tot un munt d’activitats de divulgació científica: jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics…
Els temes centrals de l’edició d’enguany han estat la llum i els sòls amb motiu de la celebració, aquest 2015, de l’Any Internacional de la Llum i de les Tecnologies basades en la Llum i de l’Any Internacional dels Sòls.
La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

La nostra escola ha volgut adherir-se a la celebració programant, amb l’ajut dels estudiants en pràctiques de la URV, tot un ventall de tallers de ciència.

Els tallers eren diferents per a cada Cicle, adaptats a les edats dels alumnes. Es realitzaven en grups reduïts. Els nens  i nenes jugaven, experimentaven, manipulaven, reflexionaven i buscaven el perquè de les coses. En definitiva, tot un èxit!!!

Aquest article s'ha publicat dins de Activitats a l'aula, ACTIVITATS ESCOLARS, General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *