Hem canviat d’adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

Sereu redirigits al nou lloc en 0 segons. Feu clic aquí per cancel·lar la redirecció.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Fotos P5

Fem panellets
Vilanova de Prades
El tió de Nadal
Regals de Reis
Museu d’art modern
Carnaval
La mona
Biblioteca pública
Guàrdia urbana
Tallers
El nostre jardí
Observatori Sabadell

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Xerrada director d’orquestra

Avui hem tingut un convidat molt especial, el Marcel Ortega Martí, reconegut director d’orquestra i exalumne de la nostra escola.

Ens ha parlat de l’orquestra simfònica, del paper que hi té el director, de la feina dels músics, de la situació de la música en la societat…  Ens ha pogut explicar amb detall algunes curiositats d’aquest món gràcies a la seva trajectòria professional i a la seva experiència com a director i músic.

Amb la simpatia que el caracteritza ens ha convertit per uns moments en uns d’aquests professionals fent-nos viure en primera persona situacions que afronten els músics en el seu dia a dia: el que suposa l’atenció, l’entrada a tempo, el silenci, l’espera…

Ara ja sabem alguns dels secrets que tenen els músics i que, a partir d’aquesta experiència, entenem i compartim. Gràcies, Marcel!

……………………… 

………………………..

……………………………………..Marcel Ortega amb els alumnes de 6è

……………………… 

 

Publicat dins de Activitats a l'aula, ACTIVITATS ESCOLARS, General, Sortides i tallers | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

Sant Jordi


 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SMILE

El pograma Smile és un projecte de coordinació entre el Departament d’Estudis d’anglès i alemany de la URV i escoles de primària i secundària de la ciutat de Tarragona. L’objectiu principal d’aquest programa és que els alumnes d’Erasmus, facin ús de l’anglès a nivel oral amb el nostre alumnat.

Durant el primer trimestre, hem pogut comptar amb la col·laboració d’una auxiliar de conversa de nacionalitat americana, la Gail. Ha aportat noves visions en el projecte educatiu i s’ha involucrat en l’escola amb el seu caràcter proper i actiu. La seva tasca principal s’ha dut a terme amb els alumnes més grans. Tot i així, els més petits també han compartit algunes estones amb ella.

Amb els alumnes de 6è, hem realitzat un petit projecte de treball en què hem utilitzat la tauleta tàctil. Aquest format de treball ha permès que els alumnes es diverteixin i hagin tingut una bona experiència. Us deixem una mostra del treball que hem fet i el resultat que hem obtingut.

During the first trimester, we have enjoyed the collaboration of an American conversation assistant called Gail. She has provided us with new points of view in the educational project and she has taken part in the school with her close and active character. She has carried her task out in the 6th grade. However, the youngest students have also shared moments with her.

We have made a project with the students of the 6th grade using tablets. It was funny working with the latest technologies. We show you the final result.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Fish&chips

Publicat dins de ACTIVITATS ESCOLARS, General, INFORMACIONS, Relació família-escola, Sortides i tallers | Etiquetat com a , , , , | Deixa un comentari

Fotos P3 2014-15

 
Publicat dins de Activitats a l'aula, ACTIVITATS ESCOLARS, Festes i tradicions, General, Jornades Culturals, Sortides i tallers | Etiquetat com a , , , | Deixa un comentari

Preinscripció escolar 2016-2017

…………………………….

Publicat dins de General, INFORMACIONS, Preinscripció i matrícula, Relació família-escola | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

Carnaval 2016

…………………………

…………………………

Dijous gras

…………………………

……Arriba el Carnestoltes!

…………………………

Desfilada al pati

Publicat dins de ACTIVITATS ESCOLARS, Festes i tradicions, General | Etiquetat com a , , , | Deixa un comentari

Moltes gràcies!

Aquest any, els pares i mares de l’AMPA van escriure una carta als reis i…. mireus que ens han portat a l’aula de psicomotricitat!!!

MOLTES GRÀCIES!

…….

Publicat dins de General, INFORMACIONS, Relació família-escola | Etiquetat com a , , , | Deixa un comentari

Biblioesbarjo

…………………

Imatges  dels nens i nenes des de 1r a 6è gaudint del servei de biblioteca durant les hores del pati.
Recordeu:
Dilluns: 1r
Dimarts: 2n
Dimecres: 3r i 4t
Dijous: 5è i 6è
Encara no hi has anat? A què esperes!
Anima’t a passar una hora de pati diferent, entre contes, llibres i revistes. Remena i tria. Entre tantes històries segur que en trobes moltes que t’interessen.
.
Publicat dins de General | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

Rebuda del patge reial

……………………..

Publicat dins de ACTIVITATS ESCOLARS, Festes i tradicions, General | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

Fetival de Nadal Educació Infantil

……………………………………………….

.
………………………

P3A – P4A – P5A

………………………

P3B – P4B – P5B

………………………

P3A – P4A – P5A

……………………… 
……………………… 
……………………….

Publicat dins de ACTIVITATS ESCOLARS, Festes i tradicions, General | Etiquetat com a , , , | Deixa un comentari

Arriba el Tió

.
……………
….. …….    

Els nens i nenes de P4 i P5 van a rebre el tió de nadal

Publicat dins de Activitats a l'aula, ACTIVITATS ESCOLARS, Festes i tradicions, General | Etiquetat com a , , , , | Deixa un comentari

Setmana de la ciència

Educació Infantil

         

Cicle Inicial

Cicle Mitjà i Superior

-.

Del 13 al 22 de novembre es va celebrar a Catalunya la 20a Setmana de la Ciència. Es van realitzar, arreu del nostre territori, tot un munt d’activitats de divulgació científica: jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics…
Els temes centrals de l’edició d’enguany han estat la llum i els sòls amb motiu de la celebració, aquest 2015, de l’Any Internacional de la Llum i de les Tecnologies basades en la Llum i de l’Any Internacional dels Sòls.
La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

La nostra escola ha volgut adherir-se a la celebració programant, amb l’ajut dels estudiants en pràctiques de la URV, tot un ventall de tallers de ciència.

Els tallers eren diferents per a cada Cicle, adaptats a les edats dels alumnes. Es realitzaven en grups reduïts. Els nens  i nenes jugaven, experimentaven, manipulaven, reflexionaven i buscaven el perquè de les coses. En definitiva, tot un èxit!!!

Publicat dins de Activitats a l'aula, ACTIVITATS ESCOLARS, General | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

Santa Cecília 2015

Aquest any hem celebrat el dia de SANTA CECÍLIA, patrona dels músics, amb els espectacles: PETITS PRINCEPS de la companyia Mumusic Circus i BUFA&SONA de Xavi Lozano. Aquí en tenim una mostra.

       

 

Publicat dins de Activitats a l'aula, ACTIVITATS ESCOLARS, General | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

Premis IMET

……………………

Per segon any consecutiu, una representació de l’Educació Infantil de la nostra escola, ha guanyat un accèssit als IV Premis IMET Josep Vives i Ciurana, amb el treball Els Pirates del Francolí.

Aquests guardons que reben el suport de REPSOL, reconeixen el treball dut a terme en els centres educatius de Tarragona. El passat dijous, 19 de novembre es van lliurar els Premis a la sala d’actes de l’Ajuntament.

Els pirates del Francolí va ser treballat pels alumnes de P-3 (que actualment fan P-4) i sorgeix per la curiositat que tenen els nostres infants per un entorn molt proper al nostre centre: el vaixell pirata del Parc del Francolí. L’observació i la curiositat va fer que s’endinsessin en el món màgic i aventurer dels mariners pirates. Els va permetre projectar les seves vivències d’una manera lúdica tot tenint d’element motivador el Negrito del seguici de la Festa Major (amb origen i història pirata) i, al mateix temps, aprofitar l’infraestructura del Parc del Francolí.

ENHORABONA ALS NOSTRES PIRATES!!

Publicat dins de Activitats a l'aula, ACTIVITATS ESCOLARS, General | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

Castanyada

El passat dijous 30 d’octubre vam celebrar la Castanyada a l’escola. Els alumnes de 6è es van disfressar de castanyers i castanyeres i van ser ells mateixos els encarregats de repartir les castanyes als seus companys i companyes durant la tarda. Vam comptar amb la col·laboració d’un grup de mares i pares que ens van ajudar a torrar-les. Vam estar jugant a diversos jocs acompanyats del gegant Manotes i de la música pròpia d’aquest dia, tant de les cançons més tradicionals com alguna de més actual. Un any més, el pati de l’escola es va omplir de castanyes, festa i tradició.

Publicat dins de ACTIVITATS ESCOLARS, Festes i tradicions, General | Deixa un comentari

Taller de sac de gemecs

……………………..

Amb motiu de les festes de Santa Tecla, a totes les aules estem treballant la cultura tradicional pròpia tan arrelada a la nostra ciutat. Els alumnes de 6è han estudiat el sac de gemecs i han finalitzat aquest treball amb el taller que ens ha ofert el senyor Jesús Centelles, pare de la Irene de 5è. Des d’aquí el nostre agraïment. Gràcies Jesús!

………………………………

Reportatge de TV3 on el lutier Jordi Aixalà ens parla del sac de gemecs.

Publicat dins de Activitats a l'aula, ACTIVITATS ESCOLARS, Festes i tradicions, General | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

Ets un artista… i exposes al MAMT. Calendari 2016

El curs passat, els nens i nenes de P-3 van visitar el Museu d’Art Modern de Tarragona (MAMT) i van participar al concurs “Ets un artista… i exposes al MAMT”. El treball que van presentar era una escultura que portava per nom El cub de les formes i colors. L’obra ha estat seleccionada i apareixerà al calendari del proper any 2016 que editarà el museu; concretament, serà la imatge que ocuparà el mes d’abril. Una representació de mestres i alumnes de l’escola van anar a recollir el premi el passat dissabte 3 d’octubre. L’enhorabona a tots els participants!

……….

Publicat dins de Activitats a l'aula, ACTIVITATS ESCOLARS, General | Etiquetat com a | Deixa un comentari