Ets un artista… i exposes al MAMT. Calendari 2016

El curs passat, els nens i nenes de P-3 van visitar el Museu d’Art Modern de Tarragona (MAMT) i van participar al concurs “Ets un artista… i exposes al MAMT”. El treball que van presentar era una escultura que portava per nom El cub de les formes i colors. L’obra ha estat seleccionada i apareixerà al calendari del proper any 2016 que editarà el museu; concretament, serà la imatge que ocuparà el mes d’abril. Una representació de mestres i alumnes de l’escola van anar a recollir el premi el passat dissabte 3 d’octubre. L’enhorabona a tots els participants!

……….

Aquest article s'ha publicat dins de Activitats a l'aula, ACTIVITATS ESCOLARS, General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *