Termini d’inscripció per al curs 2017-18 finalitzat

El termini per a sol·licitar estades o sortides als Camps d’Aprenentatge per al curs 2017-18 va finalitzar el dia 31 de maig.

Durant el mes de juny elaborem el calendari del curs vinent i assignem lescalendari sol·licituds d’estades i de sortides en funció dels nostres recursos humans i de la disponibilitat de dates. A partir del 26 de juny els docents del centres educatius, amb l’usuari corporatiu, podran consultar les adjudicacions i acceptar o rebutjar les sol·licituds a l’aplicació CAMPS. Trobareu més informació a:

Si us ha passat el termini i voleu fer una estada o una activitat d’un dia us podeu inscriure al formulari que trobareu aquí. Entrareu en llista d’espera per si es produeix alguna baixa o renúncia per part dels centres als quals no els van bé les dates assignades. Estigueu alerta la primera quinzena de setembre. Ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *