Dones i Homes del temps de Sant Feliu de Llobregat

Els dies 6 i 7 de març van venir a visitar-nos uns alumnes especialment motivats, els nois i noies de 5è de primària de l’Escola Miquel Martí i Pol.
13Amb ells vam realitzar diverses activitats per introduir-los al món de la meteorologia. Vam dur a terme una divertida gimcana en la qual a poc a poc anaven coneixent els diferents aparells meteorològics com: el termòmetre d’aigua, l’anemòmetre, el pluviòmetre, l’higròmetre, etc.
23

També, amb una bona participació de tots ells, van aprendre a fer de “homes i dones del temps” a través de la interpretació de mapes meteorològics reals de l’endemà. Finalment, teníem preparada una activitat sorpresa, que va consistir a predir les temperatures del dia i en la interpretació de les dades meteorològiques de la nostra caseta de meteorologia.
Esperem que les prediccions hagin estat encertades!
Fins al proper curs nois i noies!

Un comentari a “Dones i Homes del temps de Sant Feliu de Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *