Descobrim el bosc

Els dies 22 i 23 de febrer, van venir a visitar-nos els alumnes de 4rt de Primària de l’Escola Arquitecte Gaudí de Sant Feliu de Llobregat. El seu objectiu era fer la descoberta d’un dels boscos més estesos de la Serra de Collserola: l’alzinar.

img_9192-1A l’inici de l’activitat, vam dur a terme una introducció a l’aula de treball que consistia en veure les diferents proves que haurien de realitzar al bosc, així com un dibuix conjunt mitjançant el qual els nens i les nenes van poder expressar allò que imaginaven sobre el bosc.

Una vegada endinsats al bosc vam fer servir tots els sentits per coneixe’l; també vam fer ús de la brúixola, vam realitzar una divertida gimcana per identificar els diferents tipus d’arbres, plantes, matolls, etc., i vam iniciar-los en l’ús de la cinta mètrica.

Finalment, de tornada al laboratori, vam posar en comú els continguts apresos tot fent memòria dels exercicis realitzats i vam adonar-nos de la importància de conservar el bosc.

Fins aviat nois!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *