Pa amb xocolata, Teresa ROIG

Aquesta és la segona novel·la de l’autora, i la veritat és que després de llegir la primera l’esperava amb ganes i no m’ha defraudat!

En aquest cas la trama es desenvolupa entorn una famíla d’Agramunt durant la Guerra Civil espanyola. Els protagonistes són el fill d’aquesta família i un aviador italià, que té un accident aeri conseqüència del qual perd la memòria. És una història dolça i innocent, que ens mostra que l’entorn en què ens formem ens condiciona i ni ens adonem de fins a quin punt ho fa. També ensenya com tots ens equivoquem però que podem rectificar si se’ns dóna una segona oportunitat.

És una lectura agradable, sobretot per l’estil narratiu de l’autora, l’única cosa que potser no m’ha acabat de fer el pes és el final, potser una mica massa “happy end”… Llegiu-lo vosaltres mateixos i dieu-me que en penseu!

2 thoughts on “Pa amb xocolata, Teresa ROIG

  1. Laia

    Jo també me l’he llegit fa poc (regal de Reis) i m’ha agradat molt; tant o més que “L’herència de Horst”. Fins i tot el final, que em sembla molt tendre, i més tenint en compte tot el que passa al llarg de la novel·la… Crec (i no voldria desvetllar res) que tanca el llibre i les trames dels seus personatges, amb bon criteri, deixant precisament el regust dolç que evoca el seu títol, malgrat l’amargor dels fets històrics que narra. Us el recomano!

  2. Marc

    A mi també m’ha agradat molt, però crec que és molt diferent de l’anterior novel·la, incomparable. L’Herencia de Horst era més thriller trepidant i aquesta és una història que t’atrapa per l’emotivitat més que no pas per l’acció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *