Aloma

El grup Dagoll Dagom ha fet un muntatge musical a partir de la novel·la Aloma de Mercè RODOREDA. A mi la novel·la em va agradar molt, tot i ser una de les primeres obres de l’autora, i estar basada en moltes de les seves experiències personals. És un llibre força llegit, sobretot perquè acostuma a ser lectura obligatòria a batxillerat (cosa que per una banda està bé perquè és una obra capdal de la literatura catalana, però per una altra banda, crec que als alumnes no els acaba d’agradar, perquè no acaben de copsar tot allò que hi ha al darrere del drama que s’explica, potser els falta una mica de maduresa). El fet de que sigui un text molt conegut acostuma a dificultar la posada en escena, perquè són moltes les comparacions amb l’original, i ja sabem que “les comparacions són odioses”. Però la veritat és que aquest grup teatral disposa d’un molt bon equip i que han fet una bona feina. Felicitats!

One thought on “Aloma

  1. Jesús

    Sembla que a l’Any Rodoreda calia fer de tot i,lògicament, també un musical. Aquest prejudici amb el que vaig anar a veure l’obra (ho confeso) va quedar en bona part esvaït per la bona adaptació del text i un embolcall músical força digne, encara que la posada en escena fos una mica “demodée”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *