Sin noticias de Gurb

En Gurb i el seu company són dos extraterrestres que arriben a la terra amb una missió molt concreta. Però en Gurb, que és qui surt a explorar en nostre planeta deixa d’enviar informes, de manera que el seu company decideix sortir a buscar-lo.

En aquesta ocasió és Rosa Novell qui interpreta aquest ésser alienígena. El muntatge que fan aquests dies al Club Capitol, és força arriscat, perquè és només aquesta actriu qui llegeix, tot representant, aquesta novel·la d’Eduardo MENDOZA. El resultat és una obra divertida i entretinguda, altament recomanable per a tots els públics. No us la deixeu perdre i descobrireu com coses que per als humans són quotidianes, coses en les que sovint ni hi pensem poden resultar d’allò més extravagants!

One thought on “Sin noticias de Gurb

  1. Jesús

    Dramatitzar tot un llibre sempre és arriscat, i més quan no ha estat escrit per ser representat, però el resultat de Sin noticias de Gurb és força bo, sobretot per la bona tasca de la Rosa Novell.
    Molt recomanable, sobretot per els joves que tenen “mandra” de llegir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *