Realitat o ficció?

Realitat o ficció?

Hi havia una vegada un país en el qual el poder havia recaigut sobre un grup de persones egoistes que pels seus actes semblava que no tinguessin cap preocupació
per la població i aprofitessin per cobrar quantitats exagerades de diners pel seu treball.

Un cert dia van decidir atacar a l’ensenyament, aquesta que es tan important perquè la població prosperi i pugui acabar treballant del que més li agradi. El seu atac va consistir entre d’altra coses en retallar els salaris dels professors, augmentar els alumnes a les aules i disminuir la quantitat de beques.

Just en aquest moment en què la gent ja creu que no hi ha res a fer i que tot anirà a pitjor, arriba la seva heroïna, Laia l’arquera, la justiciera de l’educació. Amb els seus poders aconsegueix accedir a les ments d’aquests polítics fent-los somiar que són una altra persona i que els afecta tot allò que ells estan canviant. Així nit rere nit. També la Laia els fa fer errors gramaticals quan parlen en una conferència i queden en ridícul davant de tothom, Tot això els fa posar realment a la pell de tota la gent que ho està passant malament i quests polítics decideixen canviar totes les reformes i apostar per un ensenyament públic o privat de qualitat accessible per a qualsevol.

Potser això només és una història i mai es complirà però no passa res per somiar una mica, ja que mai se sap quan poden canviar les coses.

Andres Carbajo,Jiatai Lu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *