Viatge a New York!

banderaescudo

New York té molts barris i edificis reconeguts per tot el món.Un dels més coneguts  és l’estatua de la llibertat. A més és el lloc més visitat pels turistes perquè hi ha moltes escultures de gent famosa.

El clima és fred pels corrents que vénen de l’interior d’Amèrica i es recomana que vagis ben abrigat.

Una cosa que no pot faltar en la visita és caminar pels parcs i platges que hi ha. Té més de 113 km² i 22 kilòmetres de platges públiques. Us deixem uns exemples:

1. El Central Park de 3,41 km², està situat a Manhattan. És el parc més visitat dels Estats Units, amb uns 25 milions de turistes a l’any.

2.El Flushing Meadows – Corona Park és el segon parc més gran de la ciutat; es troba a Queens.

3.El Prospect Park, a Brooklyn, és un parc públic de 2,1 km². En aquest parc hi ha diverses instal·lacions per practicar esports, com per jugar a béisbol, fútbol americà…

4.Coney Island, és posiblement la platja més famosa de la ciutat. Té 4 kilòmetres de platja per gaudir del sol, el mar i passejos marítims.

5.Jacob Riis Park, està ubicat a Queens, a l’est de Fort Tilden i a l’oest de Rockaway Beach. L’extrem d’aquesta platje és famosa entre la comunitat gay. Disposa d’àrees recreatives de bàsket, handbol, volèibol..Coney IslandProspect Park

Stephanie Huertas,Ana Guirao

2 pensaments sobre “Viatge a New York!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *