miBa, un museu de las idees a Barcelona

“Una idea guardada en un calaix és una espina clavada al cor”. Pep Torres, inventor i autor d’aquesta frase, es traurà aviat aquesta espina. La seva gran idea, crear un espai públic dedicat a la creativitat i els invents, està a punt de fer-se realitat en forma de museu. Es dirà MIBA, ocuparà els 600 metres quadrats d’un cèntric edifici de Barcelona i es podrà visitar a partir de gener de 2011.

MIBA significa museu d’idees i invents de Barcelona. Una de les diferències és que MIBA busca oferir alguna cosa més que un museu convencional. En realitat és un espai que vol vertebrar i vehicular la creativitat i la invenció a través de la inspiració, la formació i la comunicació. Per això, segons Torres, en aquest museu no només es mira. “MIBA és, sobretot, un projecte ‘hands on work’ la meta és despertar la creativitat latent i provocar l’acció del visitant”, diu Torres, “l’objectiu és que tots els que entrin en MIBA surtin amb la necessitat de posar en marxa les seves idees d’una vegada “.

 

 

 

Un pensament a “miBa, un museu de las idees a Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *