LECTORS. READERS

Diumenge vaig baixar a fer un volt, una mica per acompanyar a la meva mare, a la biblioteca Jaume Fuster i quina va ser la meva sorpresa quan vaig veure uns magnífics dibuixos penjats als vidres de la biblioteca de lectors en diferents actituds… em vaig interessar per l’autor, vaig agafar un folletó…

L’autor  és Àlex Raventós, són apunts del natural dels lectors de la biblioteca fets amb la tauleta digital iPad, cada vegada tinc més ganes de tenir una, i més ara després de veure les meravelles que es poden fer…

 

 

 

 

Aqui us deixo un vídeo que vaig demanar al bibliotecari de la secció infantil, en Ricard, i que amablement avui m’ha passat el link que ja està penjat a internet,,, que ho gaudiu…
Moltes gràcies a en Ricard i l’Àlex per compartir-ho…

 

Àlex Raventós, Barcelona 1960, Llicenciat en Belles Arts, Professor Tècnic del Departament d’Arts Gràfiques IES Escola del Treball, Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *