OBJECTES TRASTOCATS ! AL MACBA

04 JUL. 2012 AL 29 AGO. 2012 MACBA

Sales del Museu. Preu: 2 euros

Un cotxe fet de fibra vegetal, una canonada de marbre, una cadira fabricada amb cristall de Murano… En aquest taller visitarem l’exposició de Rita McBride, una artista que reinterpreta els objectes quotidians, n’altera les dimensions i els materials i n’elimina, per tant, les funcionalitats per a les quals es van crear.

En els mesos d’estiu aquest programa canvia d’horaris i de format, i reprendrem l’activitat habitual a partir de les festes de la Mercè. Això vol dir que durant els caps de setmana del trimestre d’estiu no tindrem activitats familiars, però sí les oferirem cada dimecres al públic familiar, i durant la setmana a esplais i casals d’estiu.

En aquest enllaç trobareu més informació.

PROGRAMA

Tots els dimecres de juliol i agost a les 12 h. Durada de l’activitat: 1 h 30 min

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *