Gràcies pels vostres comentaris al Blocartístic !!!

 

Amb aquest article us volia donar les gràcies a totes les persones que mireu el Blocartístic, alumnes i famílies de l’escola, així com visitants d’altres llocs i en especial donar les gràcies a aquelles persones que teniu el detall de deixar algun comentari, sempre és molt agradable saber que a l’altra banda de la pantalla hi ha algú que gaudeix de la feina feta…
El Blocartístic al llarg d’aquets tres anys de vida que té, s’ha convertit com en la meva criatureta a la que alimento cada dia i cuido amb tot el “mimo” amb el que és capaç de cuidar una mare al seu petit… i és per això que com una mare orgullosa de la seva criatura, vui destacar aquest missatge rebut aquest matí per part d’una lectora del Blocartístic, la Glòria…. això sí que és una bafarada d’aire fresc , una carícia a la galta que fa que el fet de fer el Blocartístic sigui encara més plaent del que ja ho és…   A continuació us deixo el missatge de  la Glòria, moltes gràcies a ella  i a tots vosaltres!!!
Carme Navarro

Buuuuf!!! Fa temps que em submergeixo en aquest fantàstic blog només pel plaer de veure les activitats, les experiències que feu i els resultats que pengeu. Trobo supermerescut que us donessin un reconeixement des d’Educació i m’enorgulleixo de dir que ja us seguia d’abans .
Aquest comentari només vol dir-vos: moltíssimes gràcies per compartir amb tots la vostra feina, ànims a seguir així (perquè segur que és una feinada!) i que d’aquí agafo aire fresc i energia perquè encomaneu i transmeteu unes ganes i il•lusió per la feina ben feta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *