Le Journal Picasso

Aquest any l’actualitat de Picasso torna a ser generosa: hi haurà més de 30 exposicions sobre l’obra de Picasso per tot el món el 2011, el mateix nombre de catàlegs i monografies i un col.loqui sobre l’obra literària a Zuric al mes de gener.
La col lecció del Musée National Picasso de París viatjarà pel món, en itinerància per Estats Units, Austràlia i Taiwan. El Grand Palais de París acollirà dues exposicions amb les obres de Picasso com a protagonistes: el març amb una mirada creuada sobre Césaire i Lam i Césaire i Picasso, després, en la rentrée de setembre, la família Stein serà homenatjada pel seu mecenatge de principis del segle XX, que va descobrir a Picasso i Matisse. El Museu de Barcelona continua el seu ambiciós programa d’exposicions en col.laboració amb museus internacionals: Picasso a París 1900-1906, amb el Museu Van Gogh d’Amsterdam, que serà el primer en acollir aquesta exposició al febrer. El Museu de Màlaga presentarà al mes de juny Picasso sota l’objectiu del fotògraf! capacitat superior David Douglas Duncan, que després viatjarà a Alemanya, al Kunstmuseum Pablo Picasso de Münster.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *