Google Arts & Culture

Espectacular catàleg d’art sense fronteres, una plataforma en línia amb la qual es pot accedir a informació i imatges d’alta resolució de més de 32.000 obres d’art que es troben en els museus que participen en aquesta iniciativa.

És un catàleg virtual molt complert ja que no es limita a les obres exposades en un museu concret si no que inclou obres de museus de 40 paisos. Aquesta plataforma permet als usuaris de fer una visita virtual per les galeries dels museus, explorar-ne la informació física i contextual i crear la seva pròpia col·leccó virtual. La característica “walk-through” del projecte utilitza la tecnologia Street View de Google.

Es pot trobar informació educativa sobre èpoques i estils artístics, escoles i autors i està disponible en diversos idiomes.

Plataforma en línea en la qual es pot accedir a informació i imatges d’alta resolució de més de 32.000 obres d’art d’arreu del món.
A més a més podreu jugar amb diferents aplicacions: veure a quina obra d’art us assembleu, veure el museu en realitat augmentada a casa vostra, extreure cartes de colors de les vostres fotografies… i un munt d’activitats més !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *