El meu primer Festival de Cinema

L’edició més ambiciosa de El Meu Primer Festival arriba a Barcelona i a Madrid el 9 de novembre

 

Del 9 al 24 de novembre

Després d’una exitosa passada edició amb més de 19.000 espectadors, el festival es desplega per igual a Madrid i a Barcelona augmentant el nombre de sessions, activitats i artistes convidats.

>> El Festival es dirigeix a nens i nenes de 2 a 12 anys i els convida a que siguin ells autèntics protagonistes d’aquest certamen.

>> Es projectaran 92 pel·lícules de 18 països diferents com Austràlia, França, Japó, Rússia o Colòmbia, la majoria d’elles inèdites al nostre país.

>>
 El documental s’incorpora per primera vegada al festival amb la secció MiniDocus, una selecció de curtmetratges sobre les similituds i diferències entre les persones nascudes en diferents parts del planeta.

[youtube]https://youtu.be/QtMgbkFX1iY[/youtube]

Entrades ja a la venda

El Meu Primer Festival presenta una acurada selecció de prop d’un centenar de pel·lícules dirigides a nenes i nens de 2 a 12 anys, dividides en 8 seccions. Aquest any, la Secció Competitiva de Llargmetratge es composa de 5 títols en els quals destaquen pel·lícules premiades i reconegudes: Solan & Eri, missió a la lluna, La meva setmana extraordinària amb la Tess, Les vides de Marona, Jacob, Mimi i els gossos del barri The wonderland.

A més, Sonny Van Utteren, protagonista de La meva setmana extraordinària amb la Tess visitarà la seu de Barcelona i el director de Solan & Eri, missió a la llunaRasmus A. Sivertsen presentarà la seva pel·lícula i donarà una masterclass sobre stop-motion a BAU – Centre Universitari de Disseny.

La secció competitiva de curtmetratges també comptarà amb 26 títols multipremiats procedents de 13 nacionalitats diferents repartits en les seves tres seccions dividides per recomanació d’edats: Minimatch +2, Minimatch +4 i Minimatch +7. Curtmetratges produïts per l’estudi belga Films du nord, un dels últims treballs amb signatura espanyola seleccionat en el Festival Internacional de Cinema d’Animació d’Annecy, curtmetratges guanyadors del premi BAFTA i títols premiats en la Berlinale, són alguns dels ingredients d’aquesta secció.

El Meu Primer Festival presentarà títols fora de competició on el públic podrà gaudir de Música a primera vista, un cine-espectacle de producció pròpia amb l’artista i compositor Marc Parrot, i de projeccions que pretenen homenatjar el surrealisme i la família mitjançant l’animació. D’altra banda, Rússia serà el país convidat de l’edició 2019. Des de Rússia amb humor i Muntanya russa animada seran els dos programes de curts especials dins d’aquesta secció on hi haurà grans títols d’animació russa contemporània.

El curtmetratge documental tindrà per primera vegada el seu lloc en la programació de El Meu  Primer Festival en una secció dedicada a la diversitat cultural, l’objectiu de la qual és que les nenes i nens descobreixin altres maneres de viure i reflexionin sobre les similituds i diferències que existeixen entre les persones nascudes en una part o una altra del món. A més, en col·laboració amb el Festival Márgenes, es realitzarà una projecció dedicada a donar a conèixer títols recents de directors locals, preferentment joves o novells.

Finalment, la secció dedicada a la divulgació del patrimoni cinematogràfic mundial, Cinema de tots els temps, inclourà, entre altres, un cine-concert d’un clàssic del cinema mut com Buster Keaton. Mentrestant, la secció Petits experiments, organitzada en col•laboració amb el Festival de Cinema Independent L’Alternativa, prioritzarà la selecció d’obres d’autor més arriscades que intenten promoure tècniques de caràcter més experimental i innovador.

Entra a la web i descobreix tota la informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *