LA VIDA D’EN CARBASSÓ – PREESTRENA! – EN CATALÀ

El Meu Primer Festival de Cinema

Dissabte, 12 de novembre:
a les 12 h al Bosque Multicines, en català. SESSIÓ INAUGURAL

Ideal per a… : qui tingui ganes de descobrir una autèntica joia de l’animació en stop-motion i alhora una pel·lícula molt realista, propera i plena d’esperança
Con la presencia de Morgan Navarro, coguionista de la película

La vida d’en Carbassó (Ma vie de Courgette), Claude Barras, Suïssa i França, 2016, 66’, en versió original en francès amb subtítols en castellà a l’Institut Francès, i doblat al català al Bosque Multicines

En Carbassó és un nen de 9 anys, amb un nom estrany però una història única i alhora universal. Després de la mort sobtada de la seva mare, en Carbassó arriba a una llar d’acollida plena d’altres nens orfes, tan durs i tendres com ell. Tot i que al començament li costa trobar el seu lloc en aquest nou espai, en Carbassó descobrirà un món diferent, aprendrà a confiar, trobarà el veritable amor i construirà una autèntica família amb els seus nous amics.

[youtube]https://youtu.be/5M8Hy7BNP7k[/youtube]

Es tracta del primer llargmetratge d’animació del director d’origen suís Claude Barras i està basat en una novel·la de Gilles Paris. Gràcies a un control impressionant de la tècnica de stop-motion, el director aconsegueix una animació molt minuciosa i naturalista, així com uns personatges poètics que donen vida a un relat tendre i ple d’emocions.

La projecció d’aquest film a El Meu Primer Festival serà la première a Catalunya, després de passar pel Festival de Cinema de San Sebastian, rebent molt bones crítiques i una magnífica acollida per part del públic. Ma vie de Courgette va guanyar a Annecy el Premi del Públic i el Cristal a Millor Llargmetratge i el segon Premi del Públic a Millor pel·lícula Europea al Festival de Donostia. Actualment és també la pel·lícula candidata als Oscar per part de Suïssa.

Claude Barras, nascut a Suïssa l’any 1973, és el director de La vida d’en Carbassó. Va estudiar il·lustració, disseny gràfic i infografia a França. Ha treballat com a il·lustrador independent i ha dirigit diversos curtmetratges animats, històries que fan riure i plorar alhora, plenes d’humor i de poesia, sempre relacionades amb la infància però que transcendeixen les edats. Destaca Le génie de la boîte de raviolis (2006), guanyador de premis a festivals d’arreu del món. La vida d’en Carbassó és el seu primer llargmetratge. Es va presentar a Cannes l’any 2016 i ha obtingut gran èxit internacional.

En aquest enllaç trobareu tota la informació i podreu comprar les entrades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *