Gammes cromàtiques

Gammes cromàtiques a base d’elements naturals i objectes de colors.
Fotògraf amb seu a Tennessee Emily Blincoe ( anteriorment ) segueix creant algunes de les col·leccions més meticulosament organitzat d’objectes que hem vist. A partir de fulles i flors als cereals i les escombraries, el fotògraf és capaç de fer dissenys visualment calmants de gairebé qualsevol objecte. Un dels últims projectes de Blincoe és la Col·lecció Col·lecció amb retrats de les persones que s’estableixen en contra de les seves col·leccions personals de coses com roques o figures. Vostè pot seguir el seu treball en Instagram , i moltes de les imatges que es veuen aquí estan disponibles com impressions en la seva botiga . (A través de Bored Panda )

http://www.thisiscolossal.com/wp-content/uploads/2015/06/blincoe-1.jpghttp://www.thisiscolossal.com/wp-content/uploads/2015/06/blincoe-3.jpg

Trobat a COLOSSAL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *