Intervencions Urbanes simpàtiques als carrers de França per OakOak

La veritat és que passejant per la ciutat pots trobar moltíssimes pintades al carrer que si ens parem a mirar ens poden  sorpendre, aqui algunes troibades a França i fotografiades per l’artista OakOak.

Amb seu a l’antiga ciutat industrial de St Etienne, França, artista de carrer oakoak ( anteriorment ) es basa en un agut sentit de l’observació per crear les seves intervencions humorístiques a les parets, carrers i voreres. Les esquerdes i deteriorament de la infraestructura es converteixen en el teló de fons dels superherois i altres personatges de la cultura pop que interactuen amb els seus voltants de manera inesperada. Comparteix ambBulkka :

Com jo vinc de Saint Etienne, una antiga ciutat industrial, que es troba ara en la reconversió, tinc la necessitat de fer la meva ciutat menys “gris” i, al mateix temps, més divertit. L’humor és molt important per a mi. És sens dubte l’element més important en el que faig.

El meu principal interès està donant importància als llocs i els objectes que les persones no s’adonen més. Camí molt cada dia i així va ser com va arribar a trobar nous llocs atractius amb elements urbans com ara murs trencats, per exemple. Quan veig alguna cosa interessant durant els meus passejos, faig i estudiar-lo, i jo tornaré més tard per fer el collage. Prefereixo preparar els dibuixos i esborranys a casa.

Aquí s’inclouen diverses obres dels darrers 6 mesos o així, però vostè pot veure moltes més peces al seu pàgina de Facebook .

Trobat a la web Colossal

 

I aquestes són algunes que he anat trobant per Barcelona, us animeu a enviar-me les vostres ??

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *