PROJECTE: “LES PLANTES”

Durant aquest últim trimestre a la Burguerclasse també hem treballat  les plantes.  

Els infants, quan arriben a l’escola, ja tenen idees de com és un ésser viu.  El nostre treball és ajudar-lo a organitzar les seves idees a través de contextos reals d’acció, significatius i propers que permetin generar noves preguntes a través de les observacions i experimentacions amb l’entorn. 

Per treballar els éssers vius, es pot fer de diverses maneres però el més important és que l’infant parteixi de situacions reals, amb sentit i que permetin crear connexions entre els models inicials, que ells posseeixen, i la nova informació.  L‘hort i les plantes que tenim a l’aula, ens han ofert l’oportunitat de fer aquest treball de manera significativa. 

Durant aquestes setmanes hem creat el càrrec dels “reporters“, hem conegut una nova manera de endreçar la informació (lapbook) i hem construït, amb l’aportació de tots i totes, nous aprenentatges.  A les següents imatges queda recollit part del procés.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *