… COM UNA NENA

Avui, 8 de març, celebrem el Dia Internacional de la Dona.  Tot i que la igualtat i el respecte sempre estan presents a les aules, avui és un dia magnífic per aprofitar i treballar, de manera més concreta, aquest tema.

Fa uns dies vam proposar, als nens i nenes de 1r, realitzar una sèrie d’accions.  Les havien de portar a terme sense pensar-ho gaire, és a dir, havien de fer el primer que els venia al cap.  A continuació els vam demanar que reflexionessin sobre la proposta i les accions que havien realitat.   Avui, els hem projectat el resultat final.  Les seves reflexions ens han portat a preguntar-nos, una vegada més, perquè quan ens fem grans perdem la naturalitat innata en aquestes edats.

 

 

 

 

Una altra de les propostes ha estat escriure un missatge, dins d’un cor lila, a una dona important a la nostra vida.  Després l’hem enganxat sobre un mural que hem elaborat entre tots els nens i nenes del Cicle.  Quan divendres vingueu a visitar l’escola no us el podeu perdre.  Us deixem, recollit en imatges, alguns dels moments viscuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *