LES MATEMÀTIQUES I LA NAGA (1r B)

A la classe dels Fogons Màgics hem tingut la companyia de la Naga durant uns dies. Per posar-vos en context: la Naga és una ajudant de cuina francesa a qui li agrada molt la pasta. Ha vingut a Barcelona perquè té una missió: al seu restaurant, tothom ha caigut malalt, i en pocs dies hi anirà una crítica gastronòmica molt important. Està perduda! Això sí, la Naga ha estat investigant i ha descobert que a aquesta crítica li agraden molt les creps, però només les que estan fetes amb els ingredients més bons. I es veu que els ingredients més bons estan al barri del Poblenou, de Barcelona. Demanant informació, ha anat a parar a la classe dels Fogons Màgics, que de seguida l’han acollit  amb molta il·lusió i li han ofert tota l’ajuda que necessitava.

No ha estat feina fàcil: han hagut de construir els seus propis instruments de comptatge i han hagut de fer molts càlculs, però com que ho han fet en grups cooperatius, han aconseguit els seus objectius amb èxit!

Entre càlcul i càlcul, la Naga ens ha fet moure el cos i escalfar la veu amb unes cançons molt divertides!

Li hem demanat que ens torni a visitar aviat!

Us deixem l’enllaç amb totes les fotografies i vídeos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *