TALLER D’HIGIENE BUCODENTAL I MENJARS SALUDABLES

La càries és una de les malalties més freqüents entre els infants.  Per aquest motiu, el Departament de Salut duu a terme una campanya de prevenció entre els nens i nenes de 1r de primària.  La iniciativa busca conscienciar els infants de la importància de la neteja bucal, que té en el raspallat dental un hàbit essencial.

Aquesta setmana ens ha visitat la Yolanda, infermera del Servei d’Atenció Primària.  Ens ha fet un taller sobre els esmorzars saludables que hem de fer a casa i a l’escola i ens han explicat com ens hem de netejar les dents després de cada àpat.  Finalment, ens ha comentat en quines condicions ha d’estar el nostre raspall  i ens ha regalat un per a cadascú.  Paral.lement, un odontòleg del cap de Ramón Turró ens ha fet una revisió.

Cómo Cepillarse Los Dientes Ilustraciones Vectoriales, Clip Art Vectorizado Libre De Derechos. Image 92415092.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *