El món dels llibres Harry Potter

Aquesta setmana he rebut un correu de la Sabina Redondo, em deia que ha recollit tot el treball creat en el projecte telemàtic “El món dels llibres” en una web: https://projecteslectura.wordpress.com/

La veritat és que ha estat emocionant recordar les hores de feina, la xarxa creada, les cares dels nens i nenes quan rebien missatges en els fòrums tot parlant de la lectura del llibre de Harry Potter… realment aquest projecte va ser màgic.

He d’agrair a la Sabina Redondo que hagi volgut recuperar l’esperit d’aquest projecte telemàtic. Amb ella vaig fer el  llibre “Projectes telemàtics a l’educació primària: un recurs per transformar l’escola“, parlàvem precisament de cooperació i escoles obertes i connectades, llavors era innovador, però ho continua sent.

No perdem doncs les ganes de transformar l’escola ni de fer xarxa. Gràcies per compartir Sabina!

Més informació sobre Projectes telemàtics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *