L’ #edhackRaval: una oportunitat creativa de participació social

Aquest cap de setmana s’ha celebrat l’edhack Raval, una experiència, més que interessant, a la que he tingut la sort de participar.

Ha passat un dia i encara dura la ressaca d’haver viscut una trobada participativa de barri per tal de millorar els problemes educatius del Raval, per tant encara s’han de fer les valoracions i les crítiques constructives d’aquest acte, que ha estat el primer a fer-se a Barcelona i a Catalunya, però la veritat és que ha estat una passada: Ha estat la primera vegada que s’organitza a Barcelona, a Catalunya, i hi ha qui diu que a tot Europa, una trobada on s’ajunten diferents persones de diferents edats, de diferents àmbits, de diferents procedències… amb un objectiu comú: Detectar els problemes que es volen solucionar i a partir d’aquí pensar junts per trobar les solucions.

L’Edhack ha estat una bona fórmula per veure com és de gran la societat, tenim la capacitat de sumar, de conèixer noves persones i posar-nos a treballar de forma col·laborativa. I és que sabem arremangar-nos quan convé, sabem aguantar el cansament si sabem que davant tenim una fita social que val la pena millorar.

Suposo que estic encara de “subidón”, però és que estic convençuda que he estat testimoni, i protagonista, d’un esdeveniment molt, molt important.

Deixo aquí l’article de l’Ara que en parla.

L’edhackRaval a twitter


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *