SOMNIS I DRETS

Aquesta setmana hem acabat d’editar el videoclip del rap que han creat els nens i nenes de 6è de l’escola.

Ha estat una experiència molt positiva, tant pel procés fet per crear la cançó, com pel disseny del guió del videoclip que hem gravat posteriorment, com per la col•laboració viscuda pel grup La Llama (Teb & Ravalnet).

Després del visionat del documental “Camí a l’escola” s’ha fet una reflexió amb els nens i nenes per tal de veure quins paral•lelismes tenen en comú, així com adonar-se del que representa l’escola com a oportunitat.

Tot reflexionant sobre el seu camí a l’escola, els nois i noies han definit quines són les seves Dificultats, Amenaces, Fortaleses i Oportunitats (DAFO) i és així com ha nascut la lletra de la cançó. Una cançó que és la veu de l’alumnat de l’escola,  les seves pors i preocupacions però també les seves esperances i il•lusions,  en definitiva una cançó que ens descriu i reclama els seus somnis i els seus drets.

Nens i nenes de 6è del Collaso… sou moooolt grans!

El vídeo “Somnis i Drets” a la web del districte “Ciutat Vella una escola”

4 comentaris a “SOMNIS I DRETS

  1. Retroenllaç: Ravalmedia » Somnis i Drets! Ceip Collaso i Gil & La Llama

  2. Nens i nenes de 6è del Collaso… sou moooolt grans!! I tots els profes! Gràcies pel treball tan important que feu amb els xavals. Sobretot, moltes gràcies a l’Anna Perez i Núria Cervera per comptar amb nosaltres.
    Un plaer col·laborar sempre amb vosaltres. El Teb, Ravalnet i La Llama, sempre aquí per al que sigui. Seguim!

    Somnis i Drets!

  3. Retroenllaç: La Llama & Ceip Collaso i Gil – Somnis i Drets! | Joves Teb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *