IMPLICA'T

El projecte Implica’t és el fruit d’un equip de persones generoses, solidàries i compromeses, vinculades al món de l’educació i que comparteixen entre elles una amistat que les porta a endegar projectes com el que tot seguit us presentem…..”

Així és com comença la presentació del projecte, i és del tot cert. Un grup de mestres ens hem reunit per poder elaborar materials didàctics per treballar a l’escola amb la finalitat de treballar la solidaritat amb el nostre alumnat.

A la web podem trobar infinitat d’activitats, des de més plàstiques a més TAC, i totes amb la mateixa intenció: Conscienciar als nens i nenes que poden millorar el seu entorn immediat i formar part de la construcció d’una nova societat.

És una sort poder formar part d’un equip humà tan gran, des dels amics de webquestcat a noves amistats lleidetanes, i fer que l’eduwiki formi part d’aquest projecte ha estat, per les seves coordinadores, un honor ben gran.  És així com des de l‘Eduwki a la Marató hem contribuït amb el nostre granet de sorra… .però és que ja ho dieun els africans:

“Molta gent petita, en llocs petits, fent petites coses, poden canviar el món”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *