ESCOLA D'HIVERN DE WEBQUESTCAT

De tothom és sabuda la retallada en formació que està duent a terme el Departament d’Ensenyament. Per aquest motiu, i amb la clara intenció de no fer un pas enrera en la qualitat de l’ensenyament, oferim, des de WEBQUESTCAT, diferents cursos de formació per tal que els mestres continuem formant-nos i axí millorar la nostra tasca.

 

No volem permetre que la situació actual, així com determinades actuacions polítiques, vagin en detriment de les nostres escoles, així que, malgrat el Departament d’Ensenyament no oferti la quantitat de cursos que ha ofert fins ara, nosaltres si volem donar una oferta formativa que respongui a les nostres necessitats.

Després de 8 anys fent l’Escola d’Estiu, ampliem  l’oferta de formació amb diversos cursos per a la temporada d’hivern.

Tindreu la possibilitat de triar cursos de 5, 20 o 30 hores i podreu  triar entre començar  el mes d’octubre o el mes de gener.

Tots els continguts d’aquests cursos responen a la nostra manera d’entendre l’educació: la tecnologia ha d’estar sempre al servei del desenvolupament de les competències bàsiques. Posem l’èmfasi en la metodologia, una metodologia de construcció del coneixement mitjançant la realització de tasques, projectes innovadors, webquestes, resolució de problemes i recerca que els alumnes duen a terme de forma col·laborativa.

Oferim una varietat de cursos que van des de la gratuïtat a preus molt econòmics.

Apunteu-vos a l’escola d’hivern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *