LLIBRES DIGITALS O LLIBRES CONVENCIONALS?

El 16 de setembre va aparèixer la notícia al 3/24 que una quarantena d’instituts utilitzaran llibres digitals, això vol dir que els alumnes no faran servir els libres de text que s’han de canviar cada any, si no que amb l’ús d’un portàtil (o tablet pc) i pel preu de 20 € (a l’any!) poden accedir als llibres digitals.

D’entrada podem dir que és un guany pel que fa a l’economia familiar (uns 200 € anuals amb llibres de text), una aposta de futur -ja que un portàtil o tablet pc pot durar tota l’eso- i un avenç pel que fa a la modernització i actualització dels centres educatius.

Digital Text són els encarregats d’aquesta aposta… crec que val la pena donar-hi una ullada.

…Ah! una altra avantatge: el pes que han de portar els nanos, no és el mateix portar un portàtil a la motxilla que 5 llibres, més les 5 llibretes…. la columna vertebral dels nostres joves necessiten que els centres educatius entrin ja en el segle XXI.

Vídeo del 3/24

3 comentaris a “LLIBRES DIGITALS O LLIBRES CONVENCIONALS?

 1. Ho trobo una proposta molt interessant i que estarà bé poder veure’n els resultats i les valoracions dels usuaris al final del curs.
  M’ha agradat bastant la presentació, les imatges i animacions etc.
  I també molt interessant l’apartat d’aula blog, que permet crear blogs, fòrums, notícies, calendaris… http://www.digital-text.com/ca/aulaweb.htm
  Però no em queda clar si només estan online o també els pots tenir en un cd, per exemple.
  I cal decidir si en cas d’haver d’imprimir, per exemple els fulls de resum teòrics )unes 10 pàgines per capítol), es faria a l’escola o cada nen ho ha de fer a casa seva.
  Gràcies per l’enllaç, molt interessant!!
  salutacions

 2. Interessant. És important que mica en mics ens anem adpatant a les noves tecnologies que ens ofereix la societat actual. No obstant, no sé fins a quin punt és important que els infants no perdin l’hàbit de llegir, d’utilitzar els llibres a l’hora d’aprendre. D’altra banda, de ben segur, hi ha continguts hi ha continguts que són més fàcils d’aprendre utilitzant aquest recurs digital.
  Si voleu podeu entrar al meu bloc http://educacioilestic.blogspot.com. Vaig obrir un post “Ordinadors a les aules”.
  Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *