El peix més bonic de l’Oceà

Un peixet ple d’escates lluentes i amb tots els colors de l’arc de Sant Martí ha rebut avui els petits de 3 anys. Estaven molt contents de tornar a la biblioteca i conèixer el peix més maco de tot l’oceà.
El peix irisat passejava tan cofoi  i satisfet amb la seva bellesa que, quan un altre peixet petitó li ha demanat una de les seves escates, el protagonista del conte d’avui li ha fet un crit.
“De cap manera renunciaré a una sola de les meves meravelloses escates”, ha cridat.
Veient aquesta actitud, els altres peixets el deixen sol. Llavors el peix irisat reacciona i es pregunta què és el que passa. La saviesa d’un vell pop l’ajudarà a solucionar el seu problema i a guanyar-se l’amistat del seus companys.

En acabar la narració, hem fet un peix irisat ben gran per poder-lo penjar a la seva classe i ha estat molt divertit escoltar com, d’un en un, els petitons demanaven una escata al peix irisat, amb una mica de vergonya i amb aquella veueta que encara costa de sortir.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4wglivkLKQs[/youtube]

El Bigotis un cop més els ha preparat un detallet, aquest cop un punt de llibre amb el peix irisat perquè no s’oblidin d’aquest conte tan bonic i el puguin compartir amb la família.

Pares i mares, us ve de gust escoltar el conte amb els vostres fills i inclús poder fer alguna activitat? Us en deixen una possibilitat!

I si preferiu veure dibuixos de la sèrie que van fer al Canal Super3, cliqueu aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà