CELEBREM LA LECTURA. HOMENATGEM ELS LLIBRES.

Aquest és el títol del collage de fotografies que a partir d’avui, Dia Internacional de la Biblioteca, s’ha instal·lat i creix per moments en el mur que envolta l’entrada a la nostra biblioteca Ricardo Alcántara. Està format per imatges dels nens i les nenes de l’escola en què apareixen llegint. La Victòria va tenir aquesta preciosa idea. Va començar a demanar als grups que portessin avui una fotografia d’ells mateixos llegint i poc a poc l’entusiasme de fer més i més gran aquest mural homenatge a la lectura s’ha encomanat, s’ha anat estenent com s’estenen les ones en llançar una pedra en un estany. Tothom hi vol contribuir i formar part amb la seva imatge d’aquesta peculiar celebració, d’aquest tribut a tot el plaer que ens procuren els llibres.

Durant aquesta setmana anirem afegint totes les fotografies portades. En quant estigui acabat, el penjarem en aquest bloc perquè també el podeu gaudir. Gràcies a tots i a totes per fer-ho possible!

 

 

Il·lustració del llibre Noche estrellada de Jimmy Liao

 

D’altra banda i seguint amb l’homentage als llibres, a partir d’avui també podeu començar a pensar quin és el vostre llibre preferit, aquell que tant significa per a vosaltres i que voleu que els altres també coneguin. Segur que us costa triar-ne un de sol per fer una recomanació!

Això és el que fan al projecte “Kuentalibros”, una fantàstica iniciativa on els lectors recomanen llibres per a petits i grans explicant en primera persona la seva particular vivència de la lectura, presentant-la per compartir-la amb tot aquell que busqui bones idees sobre què llegir.

Coincidint amb aquesta diada de la biblioteca, ens afegim a aquest projecte. Tothom està convidat a dir la seva, a expressar i encomanar l’entusiasme per llegir, a compartir l’emoció suggerida per una bona història… Nens i adults, en llengua catalana o castellana, amb una presentació molt original o senzilla, de manera més llarga o més curta… Sigui com sigui però amb il·lusió, amb la mateixa passió que transmeten aquestes carones d’ulls clavats en un llibre que han deixat testimoni a les fotografies del collage. Endavant lectors, lectores! Gaudim de KUENTALIBROS i formem-ne part!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà