Iniciem nou curs!

… i malgrat serà sens dubte un curs estrany, amb l’espai de la nostra biblioteca dedicat majoritàriament a ser aula-classe, procurarem mantenir l’esperit d’aquesta, dinamitzar.la, fer-la visible i útil i fer-la com sempre un poc més vostra.

Us volem explicar la primera activitat que hem pensat per enguany i que va destinada a durar tot el curs:

Ja deveu haver sentit a parlar dels ODS, Objectius de Desenvolupament Sostenible, que s’han d’anar assolint fins a   l’any 2030. Natros hem volgut donar-los a conèixer i relacionar-los amb el món de la lectura , de manera que cada mes en parlarem de dos, per ordre, i us recomanarem llibres que toquin la seva temàtica (de totes les matèries i vessants: novel·la, assaig, còmic…). Un com a mínim el tindrem a la biblioteca del nostre centre, i sobre aquest us farem una pregunta molt fàcil de contestar que, com altres anys, haureu de resoldre i dipositar amb les vostres dades a ‘espai que tenim a la nostra biblioteca (taulell dels bibliotecaris).  Sortejarem cada mes un llibre i un llapis de memòria. Ànims i participeu!

Adjunto el pdf que tindreu penjat per tot el centre.  ELS ODS DEL MES DE SETEMBRE 1-2

ELS ODS DEL MES DE SETEMBRE 1-2 (2)

Aquest article ha estat publicat en L'escriptor del mes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *