El llibre recomanat del mes d’abril

La Sara i les golejadores  

En aquest cas, no és tan sols un llibre, és una col·lecció de llibres sobre la Sara, una noia a qui li agrada el futbol amb bogeria, però no la deixen jugar a l’equip de l’escola… perquè és només per a nois!

Així que es proposa convèncer les seves amigues (i qualsevol altra noia que vulgui) per crear un equip de futbol femení. Però tan sols podran competir en la lliga interescolar si demostren que són capaces de jugar millor que els nois. Ho aconseguiran?

Les autores d’aquesta col·lecció juvenil són ben segur conegudes vostres:

Laura Gallego (València 1977), va començar a escriure als onze anys i el 1998 va guanyar el Premi Vaixell de Vapor. Entre les seves novel·les, dirigides principalment al públic juvenil, destaca la coneguda trilogia, Memòries d’Idhun. Les seves obres han estat traduïdes a diversos idiomes.

Laia López és una il·lustradora graduada en Belles Arts i que ha desenvolupat el seu estil artístic de manera autodidàctica.

Font; https://www.grup62.cat/

 

EL CONCURS

Aquest mes tan sols us demanem que ens poseu el títol de dos llibres d’aquesta col·lecció, que no siguin el que es veu en aquest reportatge (Fem equip!). Vinga, segur que ho saps!

Si és així, com sempre l’escrius en un full amb les teves dades i el diposites a la bústia de la biblioteca (al taulell). MOLTA SORT!

Aquest article ha estat publicat en L'escriptor del mes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *