El llibre recomanat del mes de febrer. El concurs.

En aquests darrers temps, l’onada imparable de l’esport femení ha arrossegat a bona part de la societat, donant a conèixer testimonis de constància i ferma determinació a l’hora de superar obstacles. Aliona Bolsova, Laia Sanz, Roser Tarragó, Núria Picas, Mireia Vicente, Anna Quintana, Laia Palau, Olga Viza i Inma Puig són algunes de la vintena de testimonis que expliquen a cor obert les seves trajectòries, dificultats i aprenentatges, en el conplex món de l’esport femení.

Ens diu a l’epíleg la Gemma Mengual: «Reunint les experiències de totes aquestes dones, “Elles competeixen” aporta una mirada molt necessària i motivadora, que posa en valor l’esperit de superació i perseverança d’aquelles que, com jo, durant molts anys, hem perseguit el nostre somni amb passió i dedicació.»                                                                       

I LA PREGUNTA DEL CONCURS ÉS…

 Alexia Putellas i Gemma Mengual donen el seu testimoni en aquest llibre. Sabries dir-nos en quins esports han destacat aquestes dues atletes?

Com sempre, si ho saps, escriu la resposta en un full juntament amb les teves dades, i el diposites a la caixa que trobaràs destinada al concurs al taulell de la nostra biblioteca. Esperem la teva resposta!!

Font: ara llibres.cat

Aquest article ha estat publicat en L'escriptor del mes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *