Lectures Terrorífiques

Dimecres, com cada any, vam celebrar amb l’alumnat de primer d’ESO les “Lectures terrorífiques per la Castanyada”. Van participar els alumnes : Hassan Iqbaq ,  Ruben Villar, Alba Verdú, Edgar Valero , Martina Crosseto, Sebastian Tifrea, Emma Ferreres, Adriana Llambrich,  Alejandro Sánchez, Aura Albiol, Eduard Moreno, Ibrahim Muhammad, Aleix Drago, Pau Artigas, Claudia Cecília Calvet, Laura Lucas Magriñà,
Noemí Trif, Berta Bosch Llambrich, Marta Serra Mestre, Nodjoud Agoulmine i Aleix Drago Ballesté.

Tot i els nervis, ho van fer estupendament bé, llegint fragments en anglès, castellà i català, teatralitzant alguns d’ells, i van rebre tot el suport i l’atenció dels seus companys i companyes de curs. Una activitat preparada amb temps amb les seves professores , Montse Rosales, Rosa Pou, Lucia Tomàs, Núria Pons i Fernanda Garcia-Amorena.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *