El llibre científic del mes de… novembre

Tornant a l’escriptor i divulgador científic Pere Estupinyà, del qual parlàvem en un dels nostres articles fa dies, dediquem el llibre del mes de novembre a un dels seus llibres: El lladre de cervells: menjar cireres amb els ulls tancats.

Tot compartint el coneixement científic amb les ments mes brillants, arrepapa’t al sofà i prepara’t per emprendre un viatge inoblidable pels desafiaments mes apassionants de la recerca científica actual. Ens disposem a entrar als principals laboratoris i centres d’investigació del món per conèixer de primera mà les qüestions mes candents en terrenys com la neurociència i l’estimulació i el perfeccionament de les capacitats humanes, l’astronomia i la carrera espacial, la genètica i la biologia sintètica, el canvi climàtic… Aquest es un llibre per a lectors curiosos que se saben gratar on no els pica i volen saber de que estem fets, per que som com som, on vivim i com serà el món del futur. Aquí i qui sap si en d’altres planetes lluny del sistema solar.

L’AUTOR: Pere Estupinyà

Aquest mes de novembre ens impartirà una xerrada sobre el seu llibre A vivir la ciencia. Las pasiones que despierta el conocimiento.

Nascut a Tortosa, va estudiar a la Universitat Rovira i Virgili on es va especialitzar en bioquímica; té així mateix un màster en nutrició i metabolisme i un doctorat incomplet en genètica que va abandonar per dedicar-se a la divulgació científica.

Ha treballat a l’Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT), als Instituts Nacionals de Salut (NIH) dels Estats Units i Banc Iberamericà de Desenvolupament. Va escriure el seu primer llibre —El ladrón de cerebros. Compartiendo el conocimiento científico de las mentes más brillantes— en 2010, i des de llavors ha publicat diversos altres de divulgació. Va debutar en la televisió en 2014 presentant un documental per TV3 titulat Inversió de Futur, i posteriorment va portar a la televisió tant el seu primer llibre com S=EX2. La ciència del sexo, que havia llançat en 2013. En 2015 va produir i va presentar 13 capítols de la sèrie El ladrón de cerebros en Ecuador, i a l’any següent va desenvolupar, juntament amb la productora Minifilms, El ladrón de cerebros, per a TVE, que va dirigir i va presentar. Des de setembre de 2016 participa en el programa radiofònic de…

 

 

EL CONCURS:  Haureu d’endevinar quin programa i quina cadena radiofònica.

Vinga, que és molt fàcil… si ho saps, posa la resposta en un full, juntament amb el teu nom, cognoms i curs, i diposita-la a la caixa que tenim al taulell de la biblioteca. Et desitgem molta sort!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *