Que no es digui que ITEC no aposta per la lectura…

Tot i que alguns ja us els hem anat presentant aquests dies, volem remarcar tot els premis que ha anat obtenint a nivell literari el nostre alumnat durant aquest curs :

DAVID CARMONA MUÑOZ, de 3r d’ESO-A, guanyador del Premi de relats de terror convocat per l’Institut Cristòfor Despuig de Tortosa.

DAVID CARMONA MUÑOZ, de 3r d’ESO-A, guanyador del Premi Sambori-Òmnium Terres de l’Ebre en la categoria segon cicle de l’ESO.

 DAVID CARMONA MUÑOZ, de 3r d’ESO-A, guanyador del Premi Sambori-Òmnium Nacional de Catalunya en la categoria segon cicle de l’ESO.

GEA FRANCH CONDE, MARIA GONZÁLEZ ROJAS, MIREIA TOMÀS ZAFRA, de 3r d’ESO-A, guanyadores de les Terres de l’Ebre del concurs de narrativa AMIC-FICCIONS de la FUNDACIÓ CARULLA.

LAURA CID PEROLADA, de 2n de Batxillerat-A, guanyadora del Premi Sambori-Òmnium Terres de l’Ebre en la categoria de batxillerat.

ALBERT CONDE SIMÓ, de 1r de Batxillerat-A, guanyador del segon Premi Sambori-Òmnium Terres de l’Ebre en la categoria de batxillerat.

PAU ROSELLÓ PRATS, de 1r de Batxillerat-A, guanyador del Premi de Poesia J.V. Foix 2021, atorgat per la Federació Nacional d’Estudiants.

MARINA FERRÉ MARTÍNEZ, de 2n de Batxillerat-A, guanyadora del Premi de Recerca Jove 2020.

Transmetre la nostra enhorabona , a ells i elles ,i per suposat, al departament de català i tutors de recerca.

Esperem mantenir aquest ritme el proper curs…

Bon estiu. Llegiu molt i sobretot… sigueu molt i molt feliços.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *