El llibre científic de la quinzena- 8 de març, dia mundial de les dones

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de les dones, aquesta quinzena us hem triat aquesta recomanació.

El llibre Dones de Ciència, 50 Pioneres valentes que van canviar el món de la Rachel Ignotofsky, ens fa un recull de biografies de dones especials. Entre les pioneres que hi apareixen  podem trobar figures tan conegudes com Marie Curie i Jane Goodall, i d’altres no tan conegudes, com Rachel Carson, que ja a principis del segle XX va advertir sobre els efectes nocius dels pesticides en el medi ambient i de la creixent contaminació.

Aquesta col·lecció d’històries apassionants també inclou infografies sobre temes rellevants en camps relatius a la ciència i un glossari científic il·lustrat.

L’autora: Rachel Ignotofsky va créixer a Nova Jersey amb una dieta saludable de dibuixos animats i púding. Es va graduar amb honors al programa de disseny gràfic Tyler School of Art’s en el 2011. Ara viu a Kansas City, Missouri., on passa tot el dia dibuixant i està dedicada a la creació d’obres educatives d’art. Utilitza  el seu treball per difondre el seu missatge sobre l’educació, l’alfabetització científica i les dones poderoses. Espera que aquest llibre inspiri noies i dones per tal que segueixin les seves passions i somnis.

www.googlereads.com

Aquest article ha estat publicat en L'escriptor del mes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *