Un recurs interessant

Bon any,

ens ha arribat aquesta informació sobre el Primer diccionari de Medicina il·lustrat, enviada per la Dra. Rosa Estopà Bagot, professora titular del departament de Traducció i Ciències del Llenguatge , Investigadora de l’IULA i membre de l’Observatori de Neologia (Grup IULATERM)  de la Universitat Pompeu Fabra:

Us escric per informar-vos que acabem de fer públic l’app i web del Primer diccionari de Medicina il·lustrat pensat per als nens i nenes amb termes actualitzats com virus i epidèmica. Us deixo l’enllaç per accedir a la web o a l’app: https://diccionaridemedicina.app/
 
Potser ja sabeu que l’any 2018 el vam editar en paper a PAM en català, l’any 2019 el vam publicar en castellà a Buenos Aires, el 2020 en vam fer una versió en vídeo oralitzada i aquest final d’any n’hem fet una versió completa i totalment gratuïta amb Web i també en APP en català que incorpora jocs, veu, interacció, més d’una il·lustració per paraula, etc. Hem actualitzat algunes paraules com virus o epidèmia i n’hem incorporat algunes de noves com menstruació o tendinitis. Aquestes darreres versions formen part del projecte: paraules a la sala d’espera de pediatria que va guanyar el Premi a la Responsabilitat social universitària. El diccionari té l’assessorament del Col·legi Oficial de Metges de Girona.
Pensem que fer difusió entre alumnat , famílies i professorat pot ser una bona mesura.
Aquest article ha estat publicat en Notícies, Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *