Activitat aquesta tarda a la Biblioteca

Us transmetem informació rebuda des de la Biblioteca Sebastià Juan Arbó:

Divendres a les 7 de la tarda , estarà amb nosaltres l’autora Maria Carme Roca, per presentar-nos el seu últim treball, la novel·la EL FAR, guanyadora del Premi Prudenci Bertrana. Aquesta novel·la, plena de sentiments, està ambientada amb el nostre Far de Buda, i surten personatges que viuen a Amposta, Sant Jaume…tot el Delta.Estem segurs que us agradarà. Maite Subirats, historiadora i molt coneixedora del Far, li presentarà l’obra.

Us esperem el divendres 1 de febrer a la Sala d’Adults de la Biblioteca d’Amposta-

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *