21-2-16 Dia Mundial de les llengües maternes.Acte a la Biblioteca S.Juan Arbó

Com ja us vam recordar fa uns dies, aquest diumenge es celebra el Dia Mundial de les llengües maternes. A més dels actes que ja us vam recomanar al nostre centre, com l’exposició de llibres en llengües estrangeres o bé les intervencions d’alumnat, dijous, divendres, dilluns i dimarts de la propera setmana, exposant cançons típiques del folklore del seu país , o del qual són nadius la seva família, volem també comentar-vos que la Biblioteca Sebastià Juan Arbó ens té preparat un seguit d’actes en els quals també participarem com a centre, aquest divendres dia 19 de febrer i a partir de les 18.00 hores.

Esperem gaudir de la vostra companyia.

Us afegim enllaç a la informació de l’activitat a la Biblioteca.

http://www.amposta.cat/activitat.asp?id=2321&i=ca

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *