En visita l’escriptor ampostí Jesús Serrano

Ahir dimarts, 15 de desembre, l’escriptor ampostí Jesús Serrano va visitar el nostre centre, per tal d’ impartir una xerrada al nostre alumnat de Primer d’ESO. Ens va parlar de la seva obra publicada, així com dels objectius que es va marcar a l’hora d’emprendre contes com la sèrie del “Miquelet Setencàrrecs” o la “Teresina”  -ell, com a historiador que és, cercava transmetre als més joves l’interès per la nostra història local i del Delta en general-, i  també va parlar  de les obres pendents de publicació, o dels seus projectes futurs.  Ens va fer cinc cèntims, per altra banda, de la tasca del seu company Jordi Alfonso com a il·lustrador dels contes, encara que aquest no ens va poder acompanyar.

Vam passar una agradable estona, vam preguntar-li tot el que vam voler, i estem segurs que molts nois i noies es van “enganxar” a les seves històries…

CIMG1625

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *