ESCRIPTORS DEL MES DE SETEMBRE/OCTUBRE : CARE SANTOS I RODRIGO MUÑOZ.

L’escriptor Rodrigo Muñoz Avia ha guanyat  el XXIII Premi Edebé de Literatura infantil amb El signe prohibit, mentre que Care Santos ha estat guardonada en l’apartat juvenil per la novel·la Mentida, escrita originalment en català.

L’obra de Muñoz Avia la protagonitza Jordi. Lluitar i rebel·lar-se   -Per Una Causa un Través de les Paraules és l’eina eficaç que utilitza Jordi, el jove protagonista d’El signe prohibit. Ha desaparegut misteriosament la seva millor amiga, Aleksandra, i fins que torni o la trobi ha decidit ometre la lletra  A.   Sobre l’amistat, l’amor i les absències.

Care Santos ha escrit una història sobre el tracte que reben per part de la societat  els joves criminals. L ‘escriptora aborda el dia a dia dels joves marginals, abocats en  la majoria dels casos a la delinqüència i a la presó. Mentida és la història de Xènia, una jove que estudia Batxillerat i s’enamora   d’una veu sorgida d’Internet, amb la qual comparteix la seva passió per la lectura.  Qui és,  en realitat, la seva ànima bessona?…..

El Premi Edebé, concedit per l’editorial del  mateix nom, és el més ben dotat d’Espanya en la seva categoria.

ELS GUARDONATS

Fonts: http://1.bp.blogspot.com/ZFjofupKas/VMjqmvozKTI/AAAAAAAAGz4/QtepQZzJVyA/s1600/premio-edebe-2015.jpg

http://lij-jg.blogspot.com.es/2015/01/xxiii-premios-edebe-2015-de-literatura.html

CONCURS:

Fàcil, aquest primer concurs. Tan sols has d’apuntar el nom de tres obres de l’escriptora Care Santos, que no siguin la ja esmentada “Mentida”

Deixa la resposta a la bústia del Concurs que hi ha al taulell de la biblioteca .Recorda indicar les teves dades!!!

Entre els guanyadors sortejarem un llibre, el proper 30 d’octubre.

MOLTA SORT!!!!

Aquest article ha estat publicat en L'escriptor del mes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *