Dia de les llengües maternes

El propassat divendres 21, vam celebrar el Dia Mundial de les Llengües maternes, a la biblioteca del nostre centre A més de l’exposició de llibres en distintes llengües, aportats per alumnat del centre, professors, el Sr.Rallo…, a l’hora del pati,  vam realitzar una lectura poètica en les distintes llengües maternes del nostre alumnat. Els lectors han estat: ALBA TORTA (2N.ESO), SERBAN ALIN LAZA (1r.ESO), ANDREA BERTOLERO (2n.ESO), NAVjOT KAUR (3r.ESO), DAYANNA SÁNCHEZ (3r.ESO), ARIANNA TANGHETTI (3r.ESO), YANA CHEN  (4r.ESO), KHADIJA CHABAB (4RT.ESO) i MEHWISH KHAN (2n.BAT)

[youtube]http://youtu.be/wjic38PY_y8[/youtube]

Rosa

Quant a Rosa

Profesora de lengua castellana y literatura (INS Cristòfol Despuig, Tortosa)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *