Dia Mundial de la Poesia – 21 de març

El dia 21 de març, dia dedicat des del 2001 a la poesia per la Unesco, es va realitzar una curiosa activitat a la biblioteca del nostre centre. Nou alumnes van llegir en la seva llengua nadiua o bé molt coneguda el poema “Només la veu” de la poetessa tortosina Zoraida Burgos. Després, alumnat de primer d’ESO ens va oferir una mostra del seu saber poètic en llegir-nos poesies fetes per ells i elles, algunes de ben curioses i simpàtiques, com podreu veure en els videos que trobareu en la pàgina Activitats.

Rosa

Quant a Rosa

Profesora de lengua castellana y literatura (INS Cristòfol Despuig, Tortosa)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *