La meva primera guia d’astronomia

Autor/a: Lopesino, Jordi                                  guia-astronomia.jpg

Il·lustrador/a: Julve, Òscar

Editorial: La Galera

Col·lecció: Guies, 3

Any i lloc d’edició: 2008, Barcelona

Edat recomanada: Educació Primària

Síntesi: El Sol i la Lluna, com també les estrelles en la foscor de la nit i la immensitat del cel, han fascinat des de sempre els éssers humans. Amb aquesta guia podràs fer un recorregut per la història de l’astronomia, saber què es pot veure al cel, quin és el material bàsic que es necessita per a qualsevol observació…, i descobrir l’Univers.

Comentari: L’autor, Jordi Lopesino, és astrònom amateur i escriptor. Redactor de la revista AstronomiA, ha publicat més de cent articles de divulgació científica. És coautor de dos llibres d’astronomia. Ha estat president de Cosmos, grup d’astronomia de Mataró, i actualment col·labora amb el Minor Planet Center enviant dades astromètriques i fotomètriques d’asteroides i cometes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *