La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina

dona-llumi.jpg

Autor/a: Larsson, Stieg

Il·lustrador/a: Rubert, Gino

Editorial: Columna

Any i lloc d’edició: 2008, Barcelona

Edat recomanada: Adults

Síntesi:

Un triple assessinat fa que els destins d’en Mikel i la Lisbeth es tornin a encreuar. aquesta vegada és la noia qui apareix com a principal sospitosa d’un cas en què revelacions sorprenents i fets inesperats posaran a prova la capacitat dels personatges per superar els obstacles i mantenir la confiança que hi havia entre ells.

L’autor sorprèn de nou amb una història absorbent que destapa el tràfic de dones a Suècia i que confirma la seva trilogia Mil·lenium com el fenomen literari internacional de la dècada. És la segona de les set noveles que Larsson tenia previst escriure per a condemnar el maltractament envers les dones i els abusos del poder. Un infart als 50 anys va fer que no pogués acabar el seu projecte. Stieg Larsson va morir al 2004.

2 pensaments a “La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina

  1. Com enganxa! No pots parar. Encara és pitjor que el primer i segons m’han comentat el final és superemocionant i sorprenent. Es descabdella tot de cop! És com una bomba de rellotgeria. Ja tinc ganes que arribi el 5 de juny de 2009 perquè es publicarà l’última novel·la de la trilogia La reina en el palacio de las corrientes de aire.

  2. Jo ja me l’he comprat! El tinc a l’espera. Ara com ara, estic ben enganxada al primer “Els homes que no estimaven los dones”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *